KNRM LIFEGUARD

Via onderstaande link kun jij je aanmelden om KNRM Lifeguard te worden. Misschien wel de leukste vakantiebaan in Nederland! In de zomer bewaken onze lifeguards de stranden van Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog.

 Wanneer je bij de KNRM als lifeguard werkt ga je voor een periode van minimaal 4 weken naar een van deze eilanden om 6 dagen per week het strand te bewaken. Wij regelen onderdak, jij zorgt voor een ijzersterke conditie. 

 Hoe ziet het traject eruit nadat je gesolliciteerd hebt? Je ontvangt een uitnodiging voor één van de selectiedagen in maart. Op de selectiedag laat jij ons zien dat er een echte lifeguard in je schuilt. Dit testen we met een zwem- en hardlooptest, teambuildingsopdrachten en een persoonlijk gesprek. Zorg er dus voor dat je goed voorbereid op de selectiedag verschijnt.

 Heb je ons op de selectiedag overtuigd? Dan gaan we je opleiden tot KNRM Lifeguard. Dit opleidingstraject bestaat uit een 6-daagse lifeguard opleiding op Vlieland en een 2-daagse reddingwaterscooter opleiding. Hierna ben jij als het goed is klaar om toezicht te houden op één van onze stranden.

Hier vind je het functieprofiel, de toelatingseisen en een samenvatting van de werkzaamheden van een KNRM Lifeguard. Tot op de selectiedag!Wil jij solliciteren op de vacature om in 2018 als Lifeguard ons team te komen versterken?
Klik dan hier rechts op de button.